Spring naar inhoud

4. Tarieven

Vakopdrachten
Voor visagie en hairstyling voor TV produkties, films, fotoshoots, modeshows of promotionele activiteiten rekenen wij € 45,- (excl. btw) per uur, met een minimale afname van 4 uur. Voor meer informatie of boekingen kunt u contact met ons opnemen.

Particulieren
U kunt één of meerdere visagisten boeken voor dagmake-up, avondmake-up, glamourmake-up, gelegenheidsmake-up en -hairstyling.

– Dagmake-up vanaf € 35,-
– Avond- of glamourmake-up vanaf € 45,-
– Bruidsmake-up vanaf € 125,-

(uitgebreide informatie over de mogelijkheden van bruidsmake-up en bruidskapsels op aanvraag, tevens combinatie met professionele bruidsfotografie mogelijk!)


Workshops
Met een groep vrienden, collega’s, of met een vereniging deelnemen aan een make-up workshop! Leuk als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, verjaarsgeschenk, evenement of gewoon zomaar.

Tijdens een make-up workshop behandelen wij stap voor stap alle aspecten uit het vakgebied. Foundation, concealer, mascara, lipgloss, alles komt aan bod.

De workshop duurt drie uur en wordt gehouden op een tijdstip en locatie naar keuze. U kunt de workshop dus bij u thuis volgen, of op een andere locatie die u geschikt vindt voor een gezellig dagje uit. Na afloop van de workshop krijgt iedere deelnemer een gratis werkboek mee naar huis. Wij bieden naast de workshop de mogelijkheid aan om een fotoshoot op locatie of in studio te doen. Meer informatie op aanvraag of kijk op de pagina over glamourshoots!

Prijzen
Een make-up workshop kost € 30,00 per persoon.

Een make-up workshop is te boeken voor groepen vanaf 5 personen.

 

Voor meer informatie kun je bellen met een van de onderstaande nummers of per email. Prijzen onder voorbehoud, geldig vanaf 1 januari 2011.

 


Prijzen geldig binnen een straal van 10 km vanuit Duiven, buiten de straal zal € 0.30 per km worden gerekend. Bij enkele reis van meer dan 100km wordt 25% extra in rekening gebracht ter compensatie van de reistijd. Bij gewenste aanwezigheid van Karien voor 7.30 uur ’s morgens, op zondag of op een feestdag, wordt 25% van de dagprijs rekening gebracht (Voor 6 uur ’s morgens 50% ).

 Karien Gielens                                     06-28123587                            kariengielens@live.nl

No comments yet

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: