Spring naar inhoud

2. Glamourshoots

Nieuw bij Karien Gielens Visagie!!

Je ben mooi zoals je bent!
 
 en die schoonheid willen wij voor jou op de gevoelige plaat leggen

Heb je altijd al gedroomd van in de spotlights staan of wil je gewoon eens een keer een leuke foto van jezelf, voor  je partner,  of je oma?  Wij bieden jou de kans om dit op een laagdrempelige manier te doen. Bij andere aanbieders is de fotograaf vaak een man, en onder ons gezegd, vrouwen begrijpen elkaar nu eenmaal beter. Sinds kort werk ik samen met een steengoede fotografe die de perfecte kant van jou belicht.  Samen zorgen wij voor een ontspannen sfeer waarbij jij in de spotlights staat. 

Jij bepaalt!
 Wij adviseren en begeleiden jou in wat het beste bij je past qua kleding, haardracht en poses.  Daarbij zorgen wij natuurlijk voor de make-up die jouw schoonheid accentueert. Je mag  verschillende outfits passen, we helpen je met het samenstellen van setjes kleidng en bijpassende  accessoires…enz…  Op deze manier werken we samen met jou aan de foto’s die een plekje aan de muur verdienen. Jij hoeft alleen maar te genieten van deze unieke ervaring!

 

Er is  geen tijdsdruk! Bij veel fotografen is er vaak een afspraak met een maximum tijd van bijvoorbeeld 30 minuten. Wij nemen de tijd die nodig is om een goede reeks foto’s van jou te maken. Ook zie je vaak dat jouw glamourfoto’s gebruikt worden voor andere doeleinden!  Dit betekent dat jouw foto’s overal op het internet of zelfs voor andere doeleinden gebruikt zouden kunnen worden. Bij ons blijven jouw foto’s van jou! (de foto’s op deze site zijn met toestemming van de modellen geplaatst).

Wat kost het en wat krijg je?
Voor € 140,- nemen we ruim de tijd voor jouw shoot! De foto’s kunnen bewerkt worden voor dat extra glamour gevoel. Ook worden bij een aantal foto’s effecten toegevoegd zoals: “sepia , zwart-wit of artistieke elementen“.
De volgende afdrukken krijg je gratis: 1x  20 bij 30cm, 1x  15 bij 21cm, 2x 13 bij 18cm. Natuurlijk kan je vooraf aangeven welke foto’s je geprint wil hebben of eventueel de formaten aanpassen aan je eigen wensen. Natuurlijk kan er altijd nabesteld worden. Wil je zelf de foto’s afdrukken en beheren dan kun je voor €75,- een selectie bewerkte foto’s op CD/DVD krijgen.

Samen met een vriend(in)
Je kan de shoot ook samen met een vriend(in) doen, dan is de totaalprijs vanaf € 225,- ! Er worden dan individuele en duo-foto’s gemaakt en jullie krijgen beiden de bovengenoemde afdrukken. Bij een duo-shoot kost de CD € 130,- 

 

Be yourself, be beautiful!!!
voor vragen of boeking:           Karien Gielens Visagie    06-28123587   kariengielens@live.nl
No comments yet

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: