Spring naar inhoud

3. Bruidsstyling

 

De mooiste dag van je leven, je trouwdag. Natuurlijk wil je er op je mooist uitzien.

Karien Gielens visagie laat je stralen…en hoe!!?

Voor ons is het belangrijk dat jij je lekker voelt . Daarom werken we met bruidspakketten. Er is altijd een passend pakket voor jou bij! Alleen make-up? Alleen je kapsel? Allebei? Ook je moeder? Of zelfs een hele groep? Het kan allemaal! We werken in ieder geval in elk pakket met een proefsessie waarin we de mogelijkheden laten zien van je kapsel en bruidsmake-up. Misschien heb je al een bruidskapsel in gedachten, of heb je heel het internet afgestruind naar dat ene plaatje…. Een mooi opgestoken kapsel of juist niet te stijf met losse plukjes. Je krijgt van ons een goed advies, ook als je nog geen idee hebt.  We maken duidelijke foto’s zodat we op je trouwdag DAT kapsel en DIE make-up weer kunnen aanbrengen bij je. Je staat nooit voor verrassingen!

Op je trouwdag zie je er qua make-up en haar uit zoals we afgesproken hebben en als je dat wilt, helpen we je ook met aankleden. Je hoeft de deur niet uit om eerst naar een kapper te gaan en vervolgens naar een visagist. Wij komen bij jou! Geen stress; heerlijk ontspannen beginnen aan je trouwdag in een badjas in een vertrouwde omgeving. Je hebt maar met één persoon te maken die zowel je haar als make-up verzorgd. Dat geeft rust en de tijd gebruiken we efficiënt. De producten waarmee we werken garanderen dat je make-up mooi blijft en je kapsel niet inzakt. We nemen alle tijd voor je om ervoor te zorgen dat jij er stralend uit ziet.

Ook voor bruidsgasten verzorgen we visagie en hairstyling.

Een stralend uiterlijk voor de bruid, bruidegom en gasten dus!

Zilverpakket

Proefbruidsmake-up ( max 1,5 uur)

Bruidsmake-up op de dag zelf aan huis


 

 

Goudpakket  

Proefbruidskapsel & make-up (max 2,5 uur)

Bruidskapsel & make-up op de dag zelf aan huis


 

 

Bruidskapsel

Proefbruidskapsel (max. 2 uur)

Bruidskapsel op de dag zelf aan huis

 

 

Platinum pakket

Proefbruidskapsel & make-up (max 2,5 uur)

Bruidskapsel & make-up op de dag zelf aan huis

Tevens make-up en kapsel voor maximaal 6 bruiloftsgasten, we komen op de trouwdag met 2 visagisten

 

 

 

 

Touch-up: Een extra verwenmoment op je trouwdag. Op de feestlocatie (of hotel) is een touch-up mogelijk. In principe zorgen we ervoor dat je make-up en kapsel de gehele dag mooi blijft. Maar wil je misschien je make-up en kapsel bijgewerkt of veranderd hebben, dan doen we een touch-up. We zetten de make-up zwaarder aan en/of veranderen je kapsel. Bijvoorbeeld van naturel overdag naar glamourous ’s avonds. Hebben we die ochtend ook bij gasten haar en/of make-up verzorgd? Dan checken we hen natuurlijk ook. We hebben minimaal een half uur nodig voor een goede refreshment. Maak je geen zorgen als de dag iets uitloopt, wij passen ons hier flexibel aan aan.

Voor vragen, prijzen of boekingen:

Karien Gielens Visagie                06-28123587               kariengielens@live.nl

 

%d bloggers liken dit: